• 250 M Ft Családi ház eladó Pasarét 320 m²
  • 250 M Ft Családi ház eladó Pasarét 320 m²
  • 250 M Ft Családi ház eladó Pasarét 320 m²
  • 250 M Ft Családi ház eladó Pasarét 320 m²

Panorámás, nemrégiben felújított villa szerű épület
Eladó ház Pasaréten

A ll. kerület kiemelt részén, Pasarét​ és Törökvész határán​ igazi ritkaság, egy gyönyörűen felújított egyedi villa vált eladóvá, csodálatos panorámával a János-hegyre, Budai hegységre!

Elit környezetben, csendes mellékutcában található nyeles telken helyezkedik el az épület, melynek révén egy nagy méretű, szeparált, intim, zöld kert öleli körül. Az épület a ’30-as években épült, majd az ezredfordulón esett át teljes körű felújításon, így műszakilag is kifogástalan állapotnak örvend.

A hegyoldalba épült ház rendkívül ötletes kialakításának köszönhetően a legfelső (harmadik) szinten egy kertkapcsolattal rendelkező, közel 100nm-es amerikai típusú konyha és nagy nappali került kialakításra közel, mely helyiség egy külön bejáraton át is megközelíthető, így egy elvehetetlen panorámás, oszlopokkal tagolt exkluzív vendégteret biztosít, vagy a család központi élettere lehet többek között márványborítással és igényesen kivitelezett kandallóval – a helyiség még ezen a kiváló környéken is ritkaság!

A külön bejárattal is rendelkező második szint 3 nagy méretű hálószobának, egy fürdőszobának, és egy szintén nagyméretű dolgozószobának ad helyet. Ez utóbbi helyiség különlegessége, hogy majdnem két teljes falát ablak teszi, gyönyörű, napos, világos életteret biztosítva.

A legalsó, kertkapcsolatos szint előtérből, 2 hálóból és egy fürdőből áll, kialakításának köszönhetően alkalmas gyermekek, esetleg korosabb családtag önálló lakrészének is, vagy akár vendég-lakrésznek is.


 

Áttekintés

Jellege Eladó
Város Budapest
Városrész Pasarét
Kerület II. kerület
Ingatlan típusa Családi ház
Irányár 250 M Ft
Telek területe 1648 m²
Lakóterület bruttó 320 m²
Épület szintek száma 4
Lakás szintek száma 3
Hálószobák száma 8
Parkolás 1 autó számára Garázs
Fűtés Egyedi fűtés
Épület külső állaga Felújított
Épület belső állaga Felújított

Térkép

Pasarét

További ingatlanok