Eladó felújítandó házak és villák Budán különleges választékban - a csoda innen indul!

Segítünk önnek szakértő szemmel kiválasztani a felújítandó házak, lakások közül azt, amelyikbe beleálmodhatja az elkövetkezendő életét. Ha felújítandó házat keres, akkor Ön különleges, stílusos ember - vannak vágyai és elképzelései, melyeket most megvalósíthat, ha megtalálja velünk otthonát. Buda telis tele van régebben épült, de felújítás után szinte az eredetit is túlszárnyaló, a mai kor kihívásainak megfelelő lakásokkal, eladó felújítandó házakkal, villákkal is. A legkeresettebbek a Bauhaus stílusban épült házak, hiszen az már a modern kor kezdete, borzasztóan élhetű és szerethető, amellett stílusos is.

Különlegesen jó vétel ezekből a jó adottságú, felújítandó házakból kifogni egyet a segítségünkkel.

A látszat gyakran csalóka, hiszen első pillantásra talán nem látszik meg az érték, ami kreatív felújítással, netán a ház, vagy villa körüli telek parkosításával egyszerre csak előbukkan. Mint a rút kiskacsa a mesében, aki hattyúvá változik és elfoglalja megérdemelt helyét a szívekben.

Most összegyűjtöttünk Önnek pár nagyon különleges és érdekfeszítő, eladó -felújítandó ingatlan ajánlatot!

Egy csipet kreativitással olyan otthona lehet, mely híven tükrözi az Ön elképzeléseit, megőrzi azt a stílusos építészetet, amit sok-sok éve beleálmodtak, és családjának a mai kornak megfelelő értékes és szép otthona lesz megőrizve egy letűnt kor atmoszféráját is. Ezek a felújítandó házak és villák semmiképpen sem attól olcsóbbak, mint az újak, hogy rosszabbak lennének! Sőt, a régi mesterek építészeti tudását az idő igazolja, viszont modern és szakszerű felújítással, sokkal tovább megőrzik stílusukat és jobbára olyan környéken találhatók, amelyeken naponta végigmenni szinte megfizethetetlen élmény.

A felújítandó lakást, házat érdemes szakértőinkkel együtt megtekinteni, hiszen egy kreatív és tapasztalt szakember többet és tárgyszerűbben mutat meg, mint a puszta rátekintés. Igényei szerint ajánlunk Önnek építészt, statikus szakembert is.

Segíteni szeretnénk ezzel az exkluzív válogatással, hogy az esetleg elsőre talán nem annyira mutatós falakban is megtalálhassa a kiemelkedő lehetőségeket, a stílusos részleteket, a megvalósítható álmokat, vagyis az Ön jövendő otthonát. Hívjon!

310 M Ft Eladó

Eladó villa, Váralja

Panorámás, 4 hálószobás villa a Budai Vár aljában
  • Terület: 400 m2
  • Telek mérete: 306 m2
330 M Ft Eladó

Eladó felújítandó villa Szépjuhásznén, 370 nm

Skót stílusú villa romantikus, ősfás kertben
  • Terület: 370 m2
  • Telek mérete: 3046 m2