• 61 M Ft Lakás eladó Belső Erzsébetváros 52 m²
  • 61 M Ft Lakás eladó Belső Erzsébetváros 52 m²
  • 61 M Ft Lakás eladó Belső Erzsébetváros 52 m²
  • 61 M Ft Lakás eladó Belső Erzsébetváros 52 m²
  • 61 M Ft Lakás eladó Belső Erzsébetváros 52 m²
  • 61 M Ft Lakás eladó Belső Erzsébetváros 52 m²

Kiváló befektetési lehetőség a "Buli negyedben"
Felújított belvárosi lakás kiadásra is.

Eladásra kínálunk,a turisták által is  kedvelt Király utcában, esztétikailag és műszakilag is felújított, belsőépítészek által tervezett, fiatalos,első emeleti, 52 nm-es, 3 szobás, csendes, világos, azonnal kiadható, gépesített és bútorozott lakást.

Az ingatlan az épület első emeletén helyezkedik el, bejárata egy csendes, zöld udvarra néző körfolyosóról nyílik. A lakásban a komfortos közös tereken kívül, két-, önállóan is kiadható, belső udvarra tájolt szoba található.A közös használatú terek: az előtérből nyíló, hangulatos színvilágú fürdő, valamint a praktikusan kialakított tágas étkező-konyha-nappali tér.  A lakásban korszerű nyílászárók, minőségi burkolatokatok vannak. Minden apró részlet kialakításánál a kényelmes, praktikus használatot tartották szm előtt. A ház 1912-ben épült.

.

FELSZERELTSÉG:
A szobák terei kényelmes, gazdaságos és rugalmas életvitelt biztosítanak. Az ingatlan önálló fűtését saját, szabályozható, gázüzemű fűtésrendszerrel oldották meg, a melegvízet villanybojler biztosítja. A gáz és az elektromos áram fogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. A közös költség mindössze 22ezer Ft, korlátlan vízfogyasztással.
A vételár részét képezik a beépített bútorok (konyhabútor gépekkel, fürdőszobai bútorok), a többi berendezés és dekoráció külön megegyezés alapján elérhető

KÖRNYÉK:
A Belváros és a bulinegyed kapujában található lakás kiemelkedően jó közlekedési adottságokkal rendelkezik: az Andrássy út, a Nagy Körút, a Deák tér (M1,M2, M3, buszok, 4-6-os villamos) pár perc alatt elérhető.

Ajánljuk  értékálló befektetés iránt érdeklődőknek,  belváros pezsgését élvezni kívánóknak.

 

Áttekintés

Jellege Eladó
Város Budapest
Városrész Belső Erzsébetváros
Kerület VII. kerület
Építés éve 1950 előtt
Irányár 61 M Ft
Lakóterület bruttó 52 m²
Épület szintek száma 6
Lakás szintek száma 1
Hálószobák száma 2
Vizesblokk 1 Teljes fürdő
Parkolás 1 autó számára Parkolás az utcán
Extrák Lift
Fűtés Egyedi fűtés
Radiátor
Gáz
Épület külső állaga
Épület belső állaga
  • Nyílászárók: hőszigetelő üvegezés
  • Burkolatok: parketta, csempe

További ingatlanok