• 136.9 M Ft Lakás eladó Belváros 94.4 m²
  • 136.9 M Ft Lakás eladó Belváros 94.4 m²
  • 136.9 M Ft Lakás eladó Belváros 94.4 m²
  • 136.9 M Ft Lakás eladó Belváros 94.4 m²
  • 136.9 M Ft Lakás eladó Belváros 94.4 m²
  • 136.9 M Ft Lakás eladó Belváros 94.4 m²

Új épíésű, kétszintes penthouse a Belvaros szívében
Eladó lakás a Belvárosban, 94 nm

Belváros elegáns részén új építésű, nettó 85 nm-es luxus lakás eladó.

A beruházás 2017 májusában indult és 2020 Februárjában adják birtokba a lakásokat kulcsrakész állapotban, egy megújuló belvárosi társasházban. Az 1874-75-ben épült lakóépület eklektikus stílusban Feszty Adolf tervei alapján valósult meg.

Az épület pincéjében tárolók, földszintjén az utca felé tájolva üzletek találhatók. Az udvaron térkővel burkolt, járdaszerű közlekedő felületek alakítunk ki a lakásbejárati lépcsők és az épület közös használatú területei (lépcsőházak, kapualj) között az épület fala mellett. Az udvar fennmaradó, egybefüggő területe nincs alápincézve ezért teljes értékű zöldfelületként kerül kialakításra, amelynek tervezett nagysága 71 nm. A lakás a 4. emeleten található, belső kétszintes.

A lakás földszintjén található az előtér, konyha. étkező, nappali mosdó és egy 15 nm-es, fedett terasz, a felső szinten pedig 2 hálószoba, erkély és egy fürdőszoba. A lakás mérete netto: 85 nm.

Az alaprajz és a lakásokon belüli műszaki és tartalmi változtatásokra a felkínált alternatívák közül van lehetőség a szakági építési és ütemezési határidőkön belül.

A lakás adás-vételi szerződés megkötése után térítés mentesen egy komplett műszaki konzultációra van lehetőség, melynek keretén belül lehetőség van az egyéni igények szerinti változtatásokra, a megfelelő idők betartásával.

Szerkezetépítési fázisban: a beltéri ajtók helye és nyitásiránya, erős és gyengeáramú kialakítások helyei, víz és csatornakiállások helye. Szerkezetkész állapot elérése után: kerámia burkolatok színe, típusa, kiosztása, laminált padlók színe, típusa, beltéri ajtók színe.

 

Áttekintés

Jellege Eladó
Város Budapest
Városrész Belváros
Kerület V. kerület
Ingatlan típusa Lakás
Irányár 136.9 M Ft
Lakóterület bruttó 94.4 m²
Épület szintek száma 5
Lakás szintek száma 2
Hálószobák száma 2
Egyéb helyiségek 1 Előtér,
1 Étkező,
Terasz DNY-i tájolású 14.89 m²,
DNY-i tájolású 3.77 m²,
Vizesblokk 1 Teljes fürdő
1 Wc
Extrák Terasz
Fűtés Egyedi fűtés
Radiátor
Gáz
Épület külső állaga Felújított
Épület belső állaga Felújított
  • Falak anyaga: tégla
  • Nyílászárók: háromrétegű üvegezés
  • Burkolatok: laminált padló, csempe

Térkép

Belváros