• 176 M Ft Lakás eladó Istenhegy 164 m²
  • 176 M Ft Lakás eladó Istenhegy 164 m²

Új építésű panorámás, 2 szintes, 5 hálós erkélyes lakás zöld övezetben
Elasó lakás Istenhegyen, 164 nm

Eladásra kínáljuk ezt az új építésű, 2 szintes, panorámás luxus lakást Istenhegyen, nyugodt, kertvárosi környezetben. A lakás nettó alapterülete: 126.5 nm, erkélyei és teraszai összesen: 77 nm.
 
Az épület modern mivolta nem csak esztétikájában, hanem energetikai-, és hőtechnikai megoldásaiban is tükröződik; ilyen megoldások például a korszerű, energiatakarékos, elektromosan működtetett Daikin levegő-víz hőszivattyúk, melyek az épület fűtését, hűtését és melegvíz ellátását szolgáltatják, továbbá ide sorolható az időjárásálló, hőhídmegszakításos, alaktartó, egyedi gyártású, hőszigetelő, háromrétegű üvegezésű, minőségi műanyag nyílászárók. A nyílászárókon automatikus páranyomás érzékelők felelősek a szellőzésért, a vizes helyiségekben ezt gépi elszívás teszi lehetővé.

A fűtést és hűtést okostelefonról, valamint az egyes szobákban elhelyezett termosztátokon keresztül lehetséges irányítani. A fűtési rendszer hőleadói padló-, illetve mennyezetfűtés formájában kerülnek kiépítésre.

A vizes helyiségekbe minőségi, első osztályú szaniterek kerülnek elhelyezésre, a wc-k beépített tartállyal, a fürdőszobák elektromos törölközőszárítóval rendelkeznek, egyik fürdőszobában mosógép kiállás kerül kiépítésre. A csaptelepek korszerű, egykaros, krómozott kivitelűek.
A lakás szúnyoghálókkal, elektromos redőnyökkel felszerelt.
 
Az épülethez tartozó garázs ajtaja (Hörmann), valamint a kertkapu automatikus, az épületben kamerás kaputelefon, valamint riasztórenszer lesz kiépítve.
 
Helyiségek: az alsó szinten amerikai konyhás nappalit és étkezőt, 2 hálószobát, egy fürdőszobát, egy külön wc-t, valamint egy háztartási helyiséget találunk. A felső szintre érkezve további 2 hálószoba, valamint egy dolgozó és egy második fürdőszoba fogad minket.
A lakás mindkét szintjének két oldalán 1-1 nagy erkéllyel rendelkezik, melyekről kiváló kilátás nyílik a kertre, mely egy 2300 nm-es, ősfás telek, valamint panoráma kilátás a városra.
 
A lakás ára: 170 MFt, melyhez kötelezően megvásárolandó egy garázs tárolóhelyiséggel és egy külső gépkocsibeállóval, összesen 6 Mft-ért
 
Az épület várható befejezése: 2019 vége

Áttekintés

Jellege Eladó
Város Budapest
Városrész Istenhegy
Kerület XII. kerület
Építés éve 2019
Irányár 176 M Ft
Telek területe 2300 m²
Lakóterület bruttó 164 m²
Épület szintek száma 3
Lakás szintek száma 2
Hálószobák száma 5
Egyéb helyiségek 1 Előtér,
1 Kamra,
1 Tároló,
1 Dolgozó,
Terasz ÉNY-i tájolású 6 m²,
DK-i tájolású 14 m²,
ÉNY-i tájolású 24 m²,
DK-i tájolású 32 m²,
Vizesblokk 1 Wc
1 Teljes fürdő
1 Kádas fürdő
1 Mosókonyha
Parkolás 1 autó számára Teremgarázs
Extrák Panoráma, Terasz, Klima, Videós kaputelefon, Riasztó, Kamerarendszer, Elektromos redőny, Beépített szúnyogháló
Fűtés Házközponti, egyéni mérővel
Padlófűtés, Mennyezet
Elektromos
Épület külső állaga Új építésű
Épület belső állaga Új Építésű
  • Falak anyaga: tégla
  • Nyílászárók: háromrétegű üvegezés
  • Árnyékolás: elektromos redőny

Térkép

Istenhegy

További ingatlanok